Een samenwerkingsverband tussen:

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

Update maatregelen Coronovirus

Geachte relatie,

Als groothandel in de foodsector zullen wij de komende tijd u blijven bevoorraden met onze producten.
Uw klanten verdienen zeker in deze tijd de kwaliteitsproducten die ze gewend zijn van u als Slager, Supermarkt, AGF-winkel of Vers-speciaalzaak.

Inmiddels worden we in heel Nederland steeds meer geconfronteerd met de gevolgen van het Coronavirus. Bij deze informeren we u over de maatregelen die we als Booijman Foodimpuls hebben genomen in verband met het Coronavirus. Onze aandacht richt zich hierbij op de gezondheid van de medewerkers en klanten, de continuïteit van de organisatie en het voorkomen van de verspreiding. Medewerkers van de verkoop binnendienst, buitendienst, marketing, inkoop, voorraadbeheer en administratie werken zoveel als mogelijk thuis.

Leveringen

· Per heden leveren onze chauffeurs de goederen tot aan de deur. Wij verzoeken u zelf u goederen aan de deur in ontvangst te nemen en retouremballage aan te bieden.

· Alle chauffeurs zijn voorzien van desinfectiepompjes voor in de vrachtwagen en zijn op de hoogte van de extra persoonlijke hygiëne maatregelen.

Voorraden & ontvangst goederen

· Inkomende goederen op de groothandel worden alleen gelost door medewerkers van Booijman Foodimpuls.

· Afhandeling van de documenten en retouremballage wordt tevens alleen door een medewerker van Booijman Foodimpuls gedaan.

· Wij streven ernaar de voorraden zo goed mogelijk op peil te houden maar rekenen op uw begrip indien dit niet mogelijk blijkt.

Order-entry

· Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend uw bestellingen zoveel mogelijk via ons e-commerce systeem te laten verlopen. Indien u geen login gegevens heeft of nieuwe login gegevens wenst kunt u een mail sturen naar giel@booijman.nl of contact opnemen met uw verkoopadviseur. Wilt u een instructie ontvangen voor het gebruik van ons online bestelsysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Algemene maatregelen m.b.t. medewerkers en bezoek

· Bij symptomen zoals koorts, hoest en ademhalingsmoeilijkheden worden medewerkers verzocht telefonisch contact op te nemen met hun huisarts alvorens naar het werk te komen. (volg hierin de adviezen van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden)

· In ons bedrijfspand te Zaltbommel ontvangen we geen bezoek. Alleen bezoekers en/of medewerkers die de operationele zaken draaiende houden worden toegelaten tot het bedrijf.

· In- en externe bijeenkomsten, evenementen en trainingen worden opgeschort.

· Medewerkers die mogelijk tot de kring van personen behoren die besmet zijn met het coronavirus en/of recent zijn afgereisd naar een risico gebied (bron RIVM) melden dit direct telefonisch bij hun leidinggevende en blijven sowieso thuis.

· Medewerkers worden vriendelijk doch dringend verzocht, net als iedere Nederlander, ook in privé situaties de juiste afwegingen te maken om verspreiding tegen te gaan.

Wij vertrouwen erop hiermee onze verantwoordelijkheid te nemen en gaan uit van uw begrip. Natuurlijk streven wij ernaar, ondanks deze maatregelen, de service te leveren die u van ons gewend bent.

Namens het gehele Booijman Team,
Arjen Borsje.

Gepubliceerd: maandag 16 maart 2020 om 16:44 uur

Overige berichten uit 2020

Contactgegevens
AdresStationsweg 28
5301 KH Zaltbommel
Tel.+31 (0)183 - 44 33 15
Fax.+31 (0)183 - 44 12 56
E-mailinfo@booijman.nl